O nama

 

picture1Za uclanjenje potrebna vam je licna karta ili pasos i 1 000 dinara.


Radno vreme video kluba je svakog dana od 17 h. do 23 h. osim SREDE. Kasete koje uzmete u utorak, vracate u cetvrtak, a racuna vam se jedan dan. Nedeljom klub normalno radi.


Od 03. 01 2000. godine poceli smo sa rentiranjem DVD-a, tako da sa sigurnoscu mozemo tvrditi da smo medju prvima predvideli skoru dominantnost ovog formata. Za sada raspolazemo fontom od oko 7 000 naslova na DVD-u, koji se svakodnevno uvecava.

Takodje postoji i sistem rezervacija. Kasetu ili DVD koji rezervisete licnim dolaskom u klub ili telefonom, bice vam dostupni sutradan pod uslovom da vec nisu izdati. Rezervacije se primaju maksimalno 7 dana unapred.

 

 

 

picture2  

Cena dnevnog najma kasete ili DVD-a je 200 din. s tim sto postoje razne pretplate, ako hocete da    prodjete jeftinije. Minimalna pretplata je na 10 kaseta, odnosno DVD-a. Za 1 500 din. uplacenih unapred dobijate da pogledate 10 kaseta ili DVD-a, tako da vas kaseta odnosno DVD ne kosta 200 vec 150 din., sto je priznacete znacajna usteda. Za 5 000 din. dobijate 50 kaseta ili DVD-a, pa vas kaseta odnosno DVD izadje 100 din. Izlazeci u susret clanovima kluba uvedena je i treca pretplata za VHS ili DVD. Za 10 000 din. dobijate 200 kaseta odnosno DVD-a, tako da dnevni najam izadje samo 50 din. Ni u jednom od ovih slucajeva ne uslovljavamo vas u kom cete vremenskom periodu istrositi vasu pretplatu, ali ako uzmete jednu kasetuili DVD i zadrzite je 10, 50 ili 200 radnih dana predplata vam istice. Odete li u inostranstvo na rad ili skolovanje na vise godina, a ostao vam je odredjeni broj kaseta ili DVD-a na pretplati, kada se vratite, mozete nastaviti da je koristite.

Na 4 uzete kasete ili DVD-a PETI je besplatan jedan dan, pod uslovom da niste na nekoj od pretplata.

Kasete ili DVD-i se vracaju i rezervacije drze do 21 cas. U suprotnom naplacuje se renta za naredni dan.

 

picture3

 

Novina od skora je mesecna, odnosno godisnja clanarina. Za 2.000 din. ili 15.000 din. mozete iznajmiti koliko god hocete DVD-a ili VHS-a u periodo od mesec, odnosno godinu dana.

Kod nas mozete rentirati samo orginalne video kasete ili DVD-e. Piratske brljotine ne drzimo, a garancija kvaliteta je nase dvadesetpetogodisnje iskustvo u ovom poslu, kao i renome domacih i inostranih distributera.

Garantujemo vam za kvalitet slike, tona i prevoda, a trenutno raspolazemo fondom od oko 14 000 naslova.

Postanite clan naseg video klubova i uverite se sami.

 

 

 


  

Takodje, pruzamo usluge svih vrsta presnimavanja i konverzija, kako sistema tako i formata. Presnimavanje VHS na VHS je 150 din. po satu, a svaki zapoceti sat racuna se kao nov sat. Tolerancija je 5 minuta. Odredjeni materijal mozemo presnimiti na vasu ili nasu kasetu. Ako se odlucite za drugu varijantu garantujemo vam ne samo za kvalitet snimka vec i za kvalitet kasete. Presnimavanje na nasu kasetu povecava cenu usluge za 300 din.

 

   KONVERZIJE FORMATA

cVHS na VHS ili obrnuto: 300 din. po satu, a svaki zapoceti sat racuna se kao novi sat.

8mm Video ili Hi 8mm Video na VHS ili obrnuto: 300 din. po satu, a svaki zapoceti sat racuna se kao novi sat.

Digital 8 mm na VHS ili obrnuto: 600 din. po satu, a svaki zapoceti sat racuna se kao novi sat.

   KONVERZIJE SISTEMA

NTSC 4.43 ili 3.58 (Japanski ili Americki) na PAL: 300 din. po satu, a svaki zapoceti sat racuna se kao nov sat.

PAL na NTSC 4.43 ili 3.58 (Japanski ili Americki): 600 din. po satu, a svaki zapoceti sat racuna se kao nov sat.

SECAM na PAL: 300 din. po satu, a svaki zapoceti sat racuna se kao novi sat.

PAL na SECAM: 600 din. po satu, a svaki zapoceti sat racuna se kao novi sat.

NTSC 8mm Video, Hi 8mm Video ili Digital 8 mm na PAL: 600 din. po satu, a svaki zapoceti sat racuna se kao nov sat.

Prebacivanje bilo kog formata ili sistema na DVD ili DIVX: 800 din. po satu, a svaki zapoceti sat racuna se kao nov sat.

Presnimavanje DVD-a ili DIVX-a na VHS: 300 din. po satu, a svaki zapoceti sat racuna se kao nov sat.

Kao i kod standardnog presnimavanja VHS na VHS tolerancija je 5 minuta.

Takodje vam mozemo ponuditi usluge telekiniranja N8i S8 filmova na bilo koji format ili sistem. Cena je 80 din. po minutu, a svaki zapoceti minut racuna se kao novi minut. Za vece poslove dajemo znatan popust.                                                                                                             

Za video klub LAV: Zlatan Korajkic